Ελλαδα

Διασωληνωμένη σε ήπια καταστολή η 25χρονη πολυτραυματίας 21 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Ο πατέρας της διαψεύδει ότι ήταν σε κώμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη
© EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων: Η κατάσταση της 25χρονης και η ανάρτηση του πατέρα της 

Βελτιώνεται η κατάσταση της 25χρονης Ανύσιας που παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» 21 ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ως πολυτραυματίας και εγκαυματίας, ενώ έχει αποκατασταθεί η επαφή της με το περιβάλλον. Πλέον, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, χωρίς τη χρήση μηχανικού αερισμού.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας διευκρινίζει σε ανάρτησή του στο Facebook πως η κόρη του παραμένει διασωληνωμένη σε ήπια καταστολή, αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα.

«Φίλοι μου, με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στην τηλεόραση και γράφτηκαν σε μερικές δημοσιεύσεις, μόνο εγώ σας ενημερώνω σωστά και υπεύθυνα για την Ανυσία μου. Σας έχω πει ότι πάμε καλύτερα αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα. Διασωληνωμενη σε καταστολή ήταν και παραμένει διασωληνωμενη αλλά σε ήπια καταστολή. Οικογένεια και γιατροί είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!!! Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!!», έγραψε ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας.

Φίλοι μου, με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στην τηλεόραση και γράφτηκαν σε μερικές δημοσιεύσεις, μόνο εγώ σας ενημερώνω...

Posted by Kostas Liouris on Monday, March 20, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ