Ελλαδα

Αδελφός πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής ο 28χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πάτρα

Πώς έγινε το δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το 28χρονο θύμα του τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα
© tempo24.news

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 28χρονο στην Πάτρα: Πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής ο αδελφός του - Έρευνα για τις συνθήκες

Μόλις στα 28 του χρόνια ο Γιώργος Μασσούρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.3) σε περιοχή της Πάτρας.  

Σύμφωνα με το pelop.gr ο 28χρονος, που έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ, ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Νίκου Μασσούρα, αλλά και του φυσικοθεραπευτή της ομάδας του Απόλλωνα, που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, Άγγελου Μασσούρα.

O 28χρονος Γιώργος Μασσούρας (αριστερά) με τα αδέλφια του
© pelop.gr

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 28χρονο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 5:20 τα ξημερώματα όταν ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας ενώ βρισκόταν στην οδό Κορίνθου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια ο 28χρονος να συρθεί στο έδαφος. Ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος στο κεφάλι, χωρίς οι γιατροί να καταφέρνουν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 28χρονο στην Πάτρα
© thebest.gr
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 28χρονο στην Πάτρα
© thebest.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.