Ελλαδα

Αγνοούμενη παραμένει η 57η νεκρή της τραγωδίας των Τεμπών

Ταυτοποιήθηκαν 56 νεκροί - Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: Αγνοούμενη παραμένει η 57η νεκρή της τραγωδίας
© EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αγνοούμενη παραμένει η 57η νεκρή της τραγωδίας

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση του βιολογικού υλικού που είχε ληφθεί από τα ανασυρθέντα θύματα αλλά και τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν διάσπαρτα από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ταυτοποίησε 56 σορούς, οι οποίοι συγκρίθηκαν με το βιολογικό υλικό που ελήφθη από 58 συγγενικά πρόσωπα ή και προσωπικά τους αντικείμενα. Επίσης, ελήφθησαν 108 δείγματα βιολογικού υλικού από ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν στο σημείο της σύγκρουσης, τα οποία όπως προέκυψε εργαστηριακά, ανήκουν όλα στα παραπάνω θύματα και όχι σε άλλα πρόσωπα.

Ταύτιση ωστόσο δεν προκύπτει του βιολογικό υλικό που έδωσε η μητέρα 23χρονης φοιτήτριας με τα ληφθέντα βιολογικά υλικά, με αποτέλεσμα η αγωνία της οικογένειας της φοιτήτριας να εντείνεται να και μετατρέπεται σε θρίλερ.

Ένας υπήκοος Συρίας αναγνωρίστηκε μέσω γενετικού υλικού που έστειλε ο αδελφός του από την Ολλανδία και πλέον, υπάρχει μια σορός που δεν έχει ταυτοποιηθεί. Δηλαδή, τα δείγματα που έχουν λάβει οι αρχές από συγγενικά πρόσωπα, δεν αντιστοιχεί στο γενετικό υλικό που ανασύρθηκε από την επιβατική αμαξοστοιχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ