Ελλαδα

Άγρια επίθεση με τσεκούρι για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στο Περιστέρι

Νοσηλεύεται το θύμα - Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγρια επίθεση στο Περιστέρι: 22χρονος τραυμάτισε 24χρονο στο κεφάλι με τσεκούρι μετά από λογομαχία - Ερωτική αντιζηλία «βλέπουν» οι Αρχές.
Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό 24χρονου στο Περιστέρι © Aris Oikonomou/SOOC

Άγρια επίθεση στο Περιστέρι: 22χρονος τραυμάτισε 24χρονο στο κεφάλι με τσεκούρι μετά από λογομαχία - Ερωτική αντιζηλία «βλέπουν» οι Αρχές.

Άγρια επίθεση με τσεκούρι από έναν 22χρονο εναντίον ενός 24χρονου έγινε εχθές Τρίτη το βράδυ στο Περιστέρι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 22χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε στο κεφάλι 24χρονο, χθες στις 22:30. Αν και δέχτηκε τρία χτυπήματα, το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο δράστης συνάντησε τον 24χρονο μαζί με 20χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν και ακολούθησε έντονη λογομαχία που κατέληξε σε συμπλοκή. Σε αυτό το σημείο και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες ο 22χρονος τον χτύπησε με το τσεκούρι.

Έντρομη η 20χρονη κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα της επίθεσης ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, και λίγο αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ