- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγνωστοι στην Πέλλα έκλεψαν 14.000 που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές
Παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του λυκειάρχη
Πέλλα: Άγνωστοι έκλεψαν 14.000 που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές - Παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο γραφείο του λυκειάρχη
Χρήματα που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές μαθητών λυκείου της Πέλλας, έκλεψαν άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα από το γραφείο του λυκειάρχη, όπου φυλάσσονταν 14.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο.
Όπως έγινε γνωστό, η κλοπή έγινε στο Γενικό Λύκειο της Σκύδρας και διαπιστώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο διευθυντής του σχολείου βρήκε παραβιασμένο το χρηματοκιβώτιο, με κενό το περιεχόμενό του. Καταγγέλθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και έκτοτε διεξάγονται έρευνες.
Προκειμένου να μην «χαθούν» οι εκδρομές των μαθητών (πρόκειται για τις δύο πρώτες τάξεις του λυκείου με προορισμούς εγχώριους), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλεί δημόσια οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά, να καταβάλει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του αρμόδιου πρακτορείου ταξιδιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
Η φωτιά ξέσπασε κατά τις μεσημβρινές ώρες
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.