Ελλαδα

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του στη Ρόδο

Αρνείται κάθε κατηγορία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία του 75χρονου συνταξιούχου λιμενεργάτη στη Ρόδο
© rodiaki.gr

Δολοφονία 45χρονου στη Ρόδο: Στη φυλακή ο 40χρονος γιος του θύματος - Η άρνηση των κατηγοριών κατά την απολογία

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 40χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 75χρονο πατέρα του στη Ρόδο και στη συνέχεια αναζητούσε τους...δράστες του εγκλήματος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος προσήλθε με τη δικηγόρο του Δέσποινα Γρύλλη στον ανακριτή. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία διήρκησε δύο ώρες, αρνήθηκε με τρόπο κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, πριν την απολογία του 40χρονου, ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε ο κατηγορούμενος και ειδικότερα από την αδελφή του Κατερίνα. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου βρέθηκε και η σύντροφος του, Πανδώρα, η οποία κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού. Οι δύο συνάδελφοί του με τις καταθέσεις τους τον ήθελαν να προσποιείται ότι συνομιλεί με τον πατέρα του τη 14η Ιουνίου 2022, πράγμα αδύνατο, γιατί ήταν ήδη δολοφονημένος σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στη σύντροφο του Πανδώρα και ότι οι συνάδελφοί του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομά της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα».

ΡΟΔΟΣ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ