Ελλαδα

«Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων»: To μήνυμα του προέδρου της Hellenic Train

Αναλυτικά η δήλωσή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διασώστες επιχειρούν στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη
Διασώστες επιχειρούν στον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη © ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/ EUROKINISSI

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Συλλυπητήρια δήλωση του προέδρου της Hellenic Train για την τραγωδία - Η δέσμευσή του

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στα Τέμπη εκφράζει με δήλωση του ο πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Train Dario Lo Bosco.

Όπως τονίζει «η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει «τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη δέσμευση για πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του Δ.Σ. της Hellenic Train

«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.

»H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια, αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».

Πλήρης ομολογία του σταθμάρχη της Λάρισας

Ο σταθμάρχης της Λάρισας κατά την προανακριτική απολογία του, ομολόγησε το μοιραίο λάθος, ενώ πιθανότατα αύριο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης θα εισαχθεί στην ολομέλεια του Εφετείου της Λάρισας το θέμα, προκειμένου να ανατεθεί η υπόθεση σε εφέτη ειδικό ανακριτή.

Ειδικότερα, ο σταθμάρχης, που αύριο προσάγεται στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες, παραδέχθηκε ενώπιον εισαγγελέα τις εγκληματικές παραλείψεις του, δηλαδή πως έβαλε τη μοιραία αμαξοστοιχία σε λάθος τροχιά και πρόσθεσε ότι κατάλαβε το λάθος που κόστισε ανθρώπινες ζωές, μόλις πληροφορήθηκε για το τραγικό δυστύχημα.

Τότε αντιλήφθηκε τις συνέπειες των όσων είχε κάνει, δρομολογώντας την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος ράγες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqva3q51rh7l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ