- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πώς η τέχνη κάνει μια διαμαρτυρία εντελώς διαφορετική
Το happening των σπουδαστών σχολών θεάτρου κατά του ΠΔ
Καλλιτέχνες: Ένα happening στην Πανεπιστημίου κατά του ΠΔ για τις καλλιτεχνικές σπουδές
Με μια πρωτότυπη διαμαρτυρία εκφράζουν την αντίθεσή τους έναντι της «θεσμικής απαξίωσης που υποβαθμίζει την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική πορεία» τους οι σπουδαστές δραματικών σχολών που αντιδρούν στο Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης.
Οι σπουδαστές αξιοποιώντας το βασικό «όπλο» τους την τέχνη, τραγούδησαν και χόρεψαν επί της Πανεπιστημίου το απόγευμα της Τρίτης, με αίτημα να γίνουν ορατοί.
Πρόκειται για νέους που συμμετέχουν στην κατάληψη στο κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια και όπως λένε τα happening διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν ολόκληρη την ημέρα.
Ο χώρος του Πολιτισμού θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις, με καλλιτέχνες και εργαζόμενους να απευθύνουν κάλεσμα για την Πέμπτη 2 Μαρτίου.
Η διαδήλωση προγραμματίζεται για τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ ανάλογες κινητοποιήσει έχουν εξαγγελθεί μέχρι στιγμής και για Θεσσαλονίκη (Καμάρα), Πάτρα (Πλατεία Όλγας) και Ναύπλιο (Πλατεία Τριών Ναυάρχων).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.