Ελλαδα

Ο π. Αντώνιος αρνείται τις κατηγορίες - Τι υποστηρίζει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου»

Τι αναφέρει στο υπόμνημα που κατέθεσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιβωτός του Κόσμου - π. Αντώνιος
© EUROKINISSI

«Κιβωτός του Κόσμου» - π. Αντώνιος: Οι κατηγορίες εις βάρος του, η θέση του ιερέα και το πολυσέλιδο υπόμνημα

Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», π. Αντώνιος, απάντησε σήμερα (23.2) με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα στους εισαγγελείς ανηλίκων για τις εις βάρος του καταγγελίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και ηθική αυτουργία σε σωματική κακοποίηση φιλοξενούμενων παιδιών στην οργάνωση.

Ο π. Αντώνιος αρνείται όσα του αποδίδονται χαρακτηρίζοντας «ψευδείς» τις καταγγελίες και κάνοντας λόγο για «σκοπιμότητες».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το υπόμνημα του π. Αντωνίου:

1. Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, (τονίζεται ο αριθμός 2), καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης της ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δυο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη «αντέγραφε» τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης (!!!).

2. Με βάση τις παραπάνω ψευδείς καταγγελίες συντάχθηκαν αόριστα «κατηγορητήρια», χωρίς καν ειδικότερη περιγραφή των απαιτούμενων περιστάσεων, (τρόπου, χρόνου, μεθόδου), παρά την προφανή αντιφατικότητα τους.
3. Η μεθοδευμένη δράση του πρώτου και κύριου καταγγέλλοντος εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών.
4. Η ανύπαρκτη ποινική υπόθεση επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ.
5. Μία μόνη παρατήρηση: παιδιά που ενυπόγραφα και με αποδείξεις διέψευσαν τον 19χρονο, υπέστησαν άγριο ξυλοδαρμό, από αγνώστους και απειλές να ανακαλέσουν.
6. Μέχρι σήμερα πολλοί για προφανείς λόγους εκμεταλλεύονται το ζήτημα, σε βάρος των χιλιάδων παιδιών της δομής. Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ