Ελλαδα

Σήμερα η κηδεία της 28χρονης στον Έβρο - Συνέχεια στις έρευνες ζητά η οικογένειά της

Πού αποδίδεται ο θάνατός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28χρονη νεκρή στο Τυχερό Έβρου
© Facebook

Θάνατος 28χρονης στον Έβρο: Τα ευρήματα που «δείχνουν» αυτοκτονία, η θέση της οικογένειάς της και η κηδεία στο Τυχερό

Σε αυτοκτονία αποδίδουν οι αρχές τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς στον Έβρο, μετά και τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής. Από την πρώτη στιγμή, η οικογένειά της απέκλεισε το σενάριο η νεαρή γυναίκα να έδωσε τέλος στη ζωή της και ζητά, ακόμη και μετά την τέλεση της κηδείας της, οι έρευνες να συνεχιστούν προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ο θάνατό της να αποτελεί εγκληματική ενέργεια. 

Όπως αναφέρουν συγγενείς και συντοπίτες της, η 28χρονη Βίκυ το τελευταίο διάστημα έδειχνε ευδιάθετη και περνούσε πολλές ώρες σε αποθήκη στο Τυχερό, όπου κατασκεύαζε μαζί με ομάδα πολιτικών τα άρματα για το τοπικό Καρναβάλι, το οποίο και ακυρώθηκε ως ένδειξη πένθους για την απώλειά της

Σήμερα, αγαπημένα της πρόσωπα, φίλοι και συγγενείς, θα πουν στο κορίτσι το «τελευταίο αντίο». Η σορός της γυναίκας, θα μεταφερθεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού και μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 28χρονης στον Έβρο

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των αρχών, η 28χρονη κοπέλα πήγε στο σημείο που βρέθηκε με το μηχανάκι της, με το οποίο έπεσε στη χαράδρα. Είχε καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της, καθώς οδηγούσε, και πριν πέσει στη χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή. Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία, ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι, αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά και αργότερα κατέληξε στον γκρεμό. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν από την αυτοκτονία της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqobgch7uo9d)

«Αποκλείεται να έβαλε τέλος στη ζωή της», λέει ο πατέρας της 28χρονης

Η Βίκυ αποκλείεται να έχει βάλει τέλος στη ζωή της υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή ανεύρεσης της σορού της, συγγενείς και φίλοι της 28χρονης. «Για εμάς αποκλείεται αυτή η περίπτωση, αλλά ξέρω εγώ τι να πω… Εμείς ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα στη δουλειά, ένα πρόσχαρο κορίτσι, τι να πω, δεν έδειχνε κάποια στοιχεία» είπε σε δηλώσεις του στο STAR ο πατέρας της 28χρονης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ