Θεσσαλονίκη: 18χρονος υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδο 5Χ5
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, νοσηλεύεται ο 18χρονος από τη Βέροια, ο οποίος νωρίτερα υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του σε γήπεδο 5Χ5 επί της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και διασωστών να επαναφέρουν για δεύτερη φορά τον νεαρό απέδωσαν καρπούς καθώς για παραπάνω από μία ώρα του έκαναν ανάνηψη.
Όπως αναφέρουν οι γιατροί, η κατάσταση του νεαρού παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη και για τον λόγο αυτό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη στις 17.25 το απόγευμα της Τρίτης (21/2) όταν όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει διότι αισθάνθηκε ζαλάδα. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γιώργος Σαουνάτσος
Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ανοιχτά τα τελωνεία, αναμένονται αποφάσεις
«Η περιοχή παρουσιάζει δύο χαρακτηριστικά»
Θα αποφασιστεί η έκδοσή του
Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης της καρναβαλικής περιόδου
Ελέγχοι σε οικισμούς, παράνομες συνδέσεις ρεύματος και κατασχέσεις όπλων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.