Ελλαδα

Οδηγός ΚΤΕΛ κατέρρευσε την ώρα του δρομολογίου - Πάτησε το φρένο επιβάτης

«Λαχτάρησαν» οι επιβαίνοντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδηγός λεωφορείου σε λήψη από το βάθος του οχήματος
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Christian Wiediger

Θεσσαλονίκη: Πρόβλημα υγείας για οδηγό ΚΤΕΛ εν ώρα δρομολογίου - Η ακινητοποίηση του οχήματος από επιβάτη

Ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ κατά τη διάρκεια της διαδρομής από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, επιβάτης σηκώθηκε από τη θέση του και όταν διαπίστωσε πως ο οδηγός δεν μπορούσε να φρενάρει πάτησε φρένο και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη μέση τούνελ. Οι επιβάτες βγήκαν από το όχημα με ασφάλεια και άμεσα έσπευσαν στο σημείο περιπολικά και ασθενοφόρο. 

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με όσα πειγράφει το thesstoday.gr, στιγμή στην εθνική οδό, οι επιβάτες ένιωσαν στραβοτιμονιά του οδηγού και παρότι του απευθύνθηκαν δεν πήραν κάποια απάντηση. Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό, ο οποίος δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε, αλλά ούτε στα αγγίγματά του.

Έτσι, ο επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ τα κατάφερε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια. Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ