Ελλαδα

Διπλό χτύπημα σε κοσμηματοπωλεία σε Αιγαλέω και Πατήσια

Τα κοινά στοιχεία στις επιθέσεις

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ληστείες σε κοσμηματοπωλεία: Οι επιθέσεις σε Αιγάλεω και Πατήσια - Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Διπλό χτύπημα σε κοσμηματοπωλεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (20.2) σε Αιγάλεω και Πατήσια με τους δράστες να εξαφανίζεται με μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων.

Πιθανόν, λένε οι αστυνομικοί, να πρόκειται για τους ίδιους δράστες αφού ο τρόπος δράσης είναι πανομοιότυπος και στις δύο περιπτώσεις. Χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικούς κριούς κλεμμένα οχήματα τα οποία έριξαν στα ρολά των καταστημάτων. Η πρώτη επίθεση έγινε στο Αιγάλεω, από όπου διέφυγαν μέσα σε περίπου ένα λεπτό από τη στιγμή της επίθεσης. Περίπου δύο ώρες αργότερα, νωρίς τα ξημερώματα, επτά άτομα εισέβαλαν με τον ίδιο τρόπο σε άλλο κατάστημα χρυσαφικά και κοσμημάτωνστην οδό Δομίνικου Θεοτωκόπουλου 31 στα Πατήσια. Αφού άρπαξαν ότι πρόλαβαν, επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, φαίνεται πως είχαν κάνει «προεργασία», είχαν παρακολουθήσει δηλαδή τους στόχους τους. Ήδη αναζητείται οπτικό υλικό από κάμερες των περιοχών, ενώ η σήμανση αναζητεί γεννητικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών στα δύο καταστήματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqn85a6gbnrt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ