Ελλαδα

Πώς έπεσαν στα χέρια των αρχών οι πέντε συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Κοντά στην επιχείρηση του Μίχου το ιατρείο του 65χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση του Ηλία Μίχου με συνθήματα μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
© © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η σύλληψη του γιατρού και ο βιασμός του κοριτσιού μέσα στο γραφείο του - Η ταυτοποίηση των πέντε ανδρών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μετά τις συλλήψεις πέντε ακόμη ανδρών που φέρεται να κακοποίησαν σεξουαλικά το κορίτσι.Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους και προχώρησαν στη σύλληψή τους χωρίς να υπάρχουν διαρροές, αρκετές εβδομάδες μετά τις τελευταίες προσαγωγές ατόμων για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.  

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ανάμεσα στους πέντε συλληφθέντες βρίσκεται και ένας 65χρονος γιατρός, δερματολόγος στην ειδικότητα και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος διατηρεί ιατρείο σε μικρή απόσταση από το μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, αλλά και από το κατάστημα του 50χρονου συλληφθέντα. 

Σύμφωνα με τον Ant1, στο σύνολό τους οι συλληφθέντες είχαν χαρακτηριστεί «δύσκολοι» από τις αστυνομικές αρχές, καθώς χρειάστηκε αρκετός χρόνος για την ταυτοποίησή τους. Μάλιστα, ένας από αυτούς, φέρεται να είχε λογαριασμό στα social media με αρχικά που δεν αντιστοιχούσαν καν στα δικά του. Η ταυτοποίησή του έγινε μέσα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η 12χρονη σε παλαιότερη κατάθεσή της φαίνεται να είχε αναφέρει πως στο παρελθόν ο Ηλίας Μίχος την είχε αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με ένα γιατρό στη γειτονιάς της, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Σε μία από τις καταθέσεις της στις αρχές μάλιστα φέρεται να είχε αναγνωρίσει τον γιατρό. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται πως είχαν βρει το ανήλικο από την εφαρμογή blindchat που διατηρούσε ο Μίχος και παρίστανε την 12χρονη. 

Και οι πέντε συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή (17.2).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqjbd7pn3n3l)

Πώς έγινε η σύλληψη του γιατρού στον Κολωνό για τον βιασμό της 12χρονης

Ο 65χρονος συνελήφθη έξω από το ιατρείο του στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες βίασε τη 12χρονη -περισσότερες από μία φορές- στο ιατρείο του. 

Οι αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως προχώρησαν στις συλλήψεις μετά την ταυτοποίηση ότι οι ανωτέρω ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά. Οι συλλήψεις έγιναν κατόπιν εντάλματος ανακριτή το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ακολούθησαν οι έρευνες των αστυνομικών της ασφάλειας σε Σπάτα, Πειραιά και Κολωνό όπου και εντόπισαν τους πέντε συλληφθέντες οι οποίοι πλέον κατηγορούνται για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqjpr2qvv3ep)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ