Ελλαδα

«Προσπαθώ να αποδεχτώ τον νέο εαυτό μου» - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μακιγιάζ στο Instagram

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου
© NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ στο Instagram και το δυνατό μήνυμά της

Ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να στείλει η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ και να στείλει ένα μήνυμα αγάπης. 

«Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό. Να αγαπήσω εμένα ως καινούρια. Βοήθησε το σώμα σου να πολεμήσει. Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου. Happy Valentine’s Day. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα, με πολλές πλαστικές επεμβάσεις», έγραψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram. 

Πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο απαντούσε σε ερωτήσεις ακολούθων της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μην με ξαναρωτήσεις», είχε απαντήσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ