Ελλαδα

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους - Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα

Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων - Πού υπάρχουν προβλήματα

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, καθώς αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λαχαναγορά μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην κάθοδο από τη γέφυρα της Λυκόβρυσης μέχρι τον Κόκκινο Μύλο.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το ύψος της Νερατζιώτισσας.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος των Αμπελοκήπων μέχρι την Αγία Βαρβάρα και κατόπιν από τα Σίδερα Χαλανδρίου έως το Μαρούσι.

Ομοίως στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και από την Καποδιστρίου έως την Πανόρμου. Μποτιλιάρισμα και στη Λεωφόρο Βεΐκου προς την Λεωφόρο Γαλατσίου και λιγότερο από τη Λ. Γαλατσίου προς τη Λ. Βεΐκου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο έως τον Χολαργό. Προβλήματα στην Κατεχάκη από την Καισαριανή προς τον Βύρωνα.
Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βάρης-Κορωπίου στο ύψος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Ελληνικού μέχρι τη Λεωφόρο Καλαμακίου.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στην Αχιλλέως.

Προβλήματα παρατηρούνατι στη Σταδίου, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Αλεξάνδρας μέχρι Σύνταγμα, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού και στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής (10.02) © Google Maps

Οι δρόμοι που είναι κλειστοί - Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα ο καιρός βελτιώνεται. Νωρίτερα δόθηκαν στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα με τη χρήση αντιολισθητικών μέσων, τα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Ελευσίνας - Θηβών. Παραμένει επίσης η χρήση τους, στη Λεωφόρο Διονύσου, στο ύψος του πάρκου Ανατολής (Νέα Μάκρη) και στο ύψος του γηπέδου Διονύσου προς τη θέση «Άγιος Πέτρος».

Κλειστοί δρόμοι λόγω παγετού

  • Στη Λ. Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω,
  • Στην Περιφερειακή Οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης (Λ. Διονύσου) από το ύψος του 414 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου έως την περιοχή "Άγιος Πέτρος",
  • Επί της επαρχιακής οδού Τατοΐου - Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χλόης (Βασιλικά Κτήματα) στη Βαρυμπόμπη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο,
  • Επί της επαρχιακής οδού Μαλακάσας - Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο,
  • Στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής προς Υμηττό,
  • Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καισαριανή, από το ύψος της Λεωφόρου Κατεχάκη προς Υμηττό,
  • Στη Λ. Φυλής από το ύψος της οδού Θρασυβούλου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χασιά.