Ελλαδα

«Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα»: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο

Αίτημα να τα βρουν εξωδικαστικά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βόλος: Καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας - Η κατάθεση της γυναίκας στην Αστυνομία

Στη σύλληψη ενός 40χρονου προχώρησαν οι αρχές του Βόλου την περασμένη Τετάρτη (8.2). Η 39χρονη σύζυγός του είχε προχωρήσει νωρίτερα σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενώ φέρεται να κατέθεσε ότι της χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα δεν πήγε στο Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ, για να μην αφήσει μόνο το μικρό παιδί τους. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 40χρονος την πρόσβαλε, μάλωσαν την έριξε κάτω και άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο πάτωμα. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έγινε, παρά μόνο ότι μάλωσαν και δεν συνέβη κάτι άλλο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και αρχικά ζήτησε αναβολή καθώς δεν υπήρχε ιατρικό πιστοποιητικό για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν στη γυναίκα. Η 39χρονη βρέθηκε στο Δικαστήριο και ζήτησε να βρεθεί ένας τρόπος για να μην προχωρήσει η διαδικασία και να μην καταδικαστεί ο σύζυγός της, αλλά να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Τελικά, το Δικαστήριο έδωσε αναβολή, ώστε το ζευγάρι να ξεκινήσει ποινική διαμεσολάβηση.