Ελλαδα

Της ακινησίας στους δρόμους - Μποτιλιάρισμα σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καιρός αύριο: Άστατος με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες
© EUROKINISSI/MOTION TEAM

Μποτιλιάρισμα σχεδόν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους - Προβλήματα στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών πριν από το Παλατάκι έως την Λίμνη Κουμουνδούρου και στην είσοδο από το Παλατάκι έως τη Θηβών.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά , της Μικρής Σχιστού προς Ιερά οδό και της Περιφερειακής Αιγάλεω προς Ασπρόπυργο.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Γέφυρα Λυκόβρυσης και στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού έως τα ΚΤΕΛ.

Δυσκολίες στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού έως τη Μεσογείων, στην Μεσογείων από την πλατεία Αγίας Παρασκευής έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα που ξεκινά πριν την Παλλήνη και από τον κόμβο της Αγίας παρασκευής στην Περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο στην Εθνική Αθηνών- Λαμίας και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Ζεφύρι μέχρι την έξοδο στην Εθνική.

Αυξημένη κίνηση στην Λεωφόρο Γαλατσίου προς την Λεωφόρο Βεΐκου και στην Λεωφόρο Βεΐκου προς Λεωφόρο Γαλατσίου και Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο από τους Αμπελόκηπους έως τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, και από το ύψος του Αμαρουσίου έως την Πανόρμου.

Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως από Δάφνη έως Φιλολάου, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασ. Κωνσταντίνου και στην Παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος της Μαρίνας Αγίου Κοσμά μέχρι την Λεωφόρο Αμφιθέας. Επίσης στην κάθοδο στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου λόγω τροχαίου.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Άλσους Νέας Σμύρνης έως την Διάκου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ