Ελλαδα

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας και Κατεχάκη

Πού σημειώνονται καθυστερήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση στους δρόμους: Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων - Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με δυσκολία.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί και της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως τα ΚΤΕΛ.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο Ηρακλείου. Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Περιφερειακή Υμηττού έως την έξοδο Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Χάρτης με την κυκλοφορία στους δρόμους
Χάρτης με την κυκλοφορία στους δρόμους © Google Maps

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, κυρίως από το ύψος του Αμαρουσίου έως την Αγία Βαρβάρα και από τον Φάρο έως την Πανόρμου. Ομοίως στην άνοδο από Πανόρμου έως Αγία Βαρβάρα.

Δύσκολη η κάθοδος της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και από το ύψος του Χολαργού έως το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην άνοδο της Βασ. Κωνσταντίνου και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα. Δύσκολη η άνοδος της Συγγρού από τον Άγιο Σώστη έως την Διάκου.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Πατησίων, τη Λεωφόρο Γαλατσίου προς τη Λεωφόρο Βεΐκου και τη Λεωφόρου Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου αλλά και προς τη Λεωφόρο Καποδιστρίου.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως προς το Α' Νεκροταφείο.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τη Μαρίνα Φλοίσβου και από την συμβολή της με την Λ. Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ