- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πατέρας δύο παιδιών πέθανε την ώρα που έκανε σκι στο χιονοδρομικό της Βίγλας
Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του
Φλώρινα: Ένας 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου - Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας (Σ.Ο.Χ.) Φλώρινας, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 48χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας. Είχε σπουδάσει χημικός-μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. «ο Αριστοτέλης».
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι, στον Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Φλώρινα. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνων, να προσφερθούν στη μνήμη του χρήματα στον Σ.Ο.Χ. και στον «Αριστοτέλη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.