Ελλαδα

Μαχαίρωσαν 15χρονο στη Νέα Σμύρνη για να του αρπάξουν κινητό και χρήματα

Τι είπε στην κατάθεσή του ο ανήλικος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Νέα Σμύρνη: Επίθεση με μαχαίρι σε 15χρονο με σκοπό τη ληστεία - Η αφαίρεση του κινητού και χρημάτων από άγνωστους δράστες

Αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Κυριακής (29.1) στη Νέα Σμύρνη. 15χρονος μαθητής φέρεται να δέχθηκε επίθεση από αγνώστους ενώ επέστρεφε στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό καταγράφηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στη Νέα Σμύρνη. Ο ανήλικος, υπό την απειλή όπλου, ακινητοποιήθηκε από αγνώστους, οι οποίοι του ζήτησαν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και όσα χρήματα είχε πάνω του. Όταν ο 15χρονος αντιστάθηκε, δέχθηκε μαχαιριά στον δεξιό μηρό του. Στη συνέχεια οι δράστες αφαίρεσαν το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία.

Για το περιστατικό έγιναν σε 5 προσαγωγές, ωστόσο, λίγο αργότερα τα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ