Ελλαδα

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Τέσσερις συλλήψεις για το επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και νεαρών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνες από το σημείο της συμπλοκής στο Ρέθυμνο
© Youtube

Ρέθυμνο: Η στιγμή του πυροβολισμού έξω από μπαρ - Το επεισόδιο μεταξύ αστυνομικού και νεαρών - Οι νεότερες πληροφορίες

Βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την αιματηρή συμπλοκή που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29.1) στο Ρέθυμνο. Στο βίντεο που ακολουθεί διακρίνονται πολίτες έξω από το μπαρ. Το επεισόδιο έχει ήδη ξεκινήσει. Κάποιοι παρακολουθούν και κάποιοι άλλοι φαίνεται ότι προσπαθούν να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους. Κάποια στιγμή ακούγεται ο πυροβολισμός. 

Στο σημείο φαίνεται ότι ήδη έχει φτάσει η Αστυνομία, καθώς διακρίνεται ένα περιπολικό. 

Η στιγμή του πυροβολισμού στο μπαρ του Ρεθύμνου

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου μεταφέρθηκαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και τα άλλα μέλη της παρέας των νεαρών. Τελικά, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου και του αστυνομικού για την εμπλοκή τους στο αιματηρό επεισόδιο, αλλά και στη σύλληψη δύο ακόμα νεαρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια.

Τι προηγήθηκε του επεισοδίου με πυροβολισμό από αστυνομικό έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το επεισόδιο καταγράφηκε στις 04:10 το πρωί στο μπαρ όπου εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού. Ο άνδρας φέρεται να δέχθηκε επίθεση έξω από το μπαρ από έναν 27χρονο νεαρό. Ο αστυνομικός πήγε να υπερασπιστεί τον πατέρα του, μπήκε στη μέση και δέχθηκε μία μαχαιριά στο χέρι. Στην προσπάθειά του να αμυνθεί πυροβόλησε τον 27χρονο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν συλληφθεί 4 άτομα, δύο νεαροί που βρέθηκαν στην κατοχή τους όπλα και ήταν στην παρέα του 27χρονου, ο δράστης της επίθεσης με το μαχαίρι και ο αστυνομικός. Οι τέσσερις νεαροί από το Μυλοπόταμο έσπασαν και την τζαμαρία κινηματογράφου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της συμπλοκής.

Ρέθυμνο: Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικού με νεαρό – Τέσσερις συλλήψεις | 29/1/23 | ΕΡΤ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ