Ελλαδα

Δύο 24χρονες συνελήφθησαν με 13 κιλά κοκαΐνης στο «Ελ. Βενιζέλος» - Το βίντεο της Αστυνομίας

Πέταξαν από τη Βραζιλία με τις αποσκευές τους γεμάτες ναρκωτικά - Πώς εντοπίστηκαν από τη Δίωξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέταξαν από τη Βραζιλία με τις αποσκευές τους γεμάτες ναρκωτικά - Πώς εντοπίστηκαν από τη Δίωξη.
Δύο 24χρονες από τη Βραζιλία συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με περισσότερα από 13 κιλά κοκαΐνης © Ελληνική Αστυνομία

Συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» δύο 24χρονες για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών - Είχαν 13 κιλά κοκαΐνη στις βαλίτσες τους.

Δύο 24χρονες από τη Βραζιλία συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με περισσότερα από 13 κιλά κοκαΐνης, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, από χώρες της Νότιας Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο νεαρές, οι οποίες έφθασαν αεροπορικώς στην Ελλάδα από τη Βραζιλία.

Εντός των αποσκευών των κατηγορούμενων, βρέθηκε κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 13.600 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι δύο 24χρονες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Βίντεο από τον εντοπισμό 13,6 κιλών κοκαΐνης σε αποσκευές

Βίντεο από τις έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη δύο 24χρονων γυναικών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους 13 κιλά κοκαΐνης έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελληνική Επικράτεια

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να ανακαλύπτουν τα ναρκωτικά σε διπλούς πάτους που είχαν οι αποσκευές των γυναικών.

Συνολικά στις αποσκευές των δύο γυναικών από τη Βραζιλία βρέθηκαν 13,6 κιλά κοκαΐνης ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ