Ελλαδα

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με γεμάτο πιστόλι στο Αγρίνιο

Ελεύθερος με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο - Έχει εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή και πρόστιμο ο τράπερ που συνελήφθη με όπλο και γεμιστήρα - Είναι ιδιαίτερα γνωστός, με πολλές επιτυχίες στις streaming πλατφόρμες.
Γνωστός τράπερ συνελήφθη στην Ιόνια Οδό έξω από το Αγρίνιο © Agrinio Press

Αγρίνιο: Ελεύθερος με αναστολή και πρόστιμο ο τράπερ που συνελήφθη με όπλο και γεμιστήρα - Είναι ιδιαίτερα γνωστός, με πολλές επιτυχίες στις streaming πλατφόρμες.

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο 29χρονος τράπερ που συνελήφθη έξω από το Αγρίνιο το περασμένο βράδυ.

Ο γνωστός τράπερ συνελήφθη στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια της Ρίγανης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα όπλο. Πρόκειται για ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock, ενώ βρήκαν ανάμεσα στα αντικείμενά του και γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, στον 29χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή και πρόστιμο 600 ευρώ.  

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο τράπερ αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή και έτσι συνέχισε το δρόμο του για την Ήπειρο, όπου θα παραχωρήσει τη συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή και ακυρώθηκε λόγω της σύλληψής του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq3sbrqb4c8x)

Πασίγνωστος ο 29χρονος τράπερ που συνελήφθη οπλοφορώντας στο Αγρίνιο

Ο πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη αργά χθες τη νύχτα έξω από το Αγρίνιο για παράνομη οπλοφορία.

Ο τράπερ επρόκειτο να δώσει συναυλία σε άλλη πόλη (στα Ιωάννινα σύμφωνα με πληροφορίες) όπου και μετέβαινε με όχημα που σταμάτησε για έλεγχο η ΟΠΚΕ, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.

Ο 29χρονος, που είναι δημοφιλέστατος στη νεολαία με εκατομμύρια θεάσεις στο You tube, στο Spotify, live εμφανίσεις κλπ, είχε στην κατοχή του ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Στο όχημα επέβαιναν και άλλα άτομα, πέντε με έξι. Πρόκειται πιθανότατα για συνεργάτες του, για τους οποίους δεν προέκυψε κάτι επιλήψιμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ