Ελλαδα

Πάτρα: Συνελήφθη γιος καταδικασθέντος μέλους της 17Ν για ληστείες, κλοπές και άλλα βαρύτατα αδικήματα

Χειροπέδες σε 7 άτομα - Πληροφορίες της ATHENS VOICE

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πάτρα: Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και η σύλληψη γιου καταδικασθέντος μέλους της 17 Νοέμβρη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν σήμερα, επτά άτομα έπειτα από ευρεία επιχείρηση στην περιοχή της Πάτρας. Μεταξύ μάλιστα των συλληφθέντων είναι και ο γιος γνωστού μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ATHENS VOICE οι επτά συνολικά συλληφθέντες εμπλέκονται σε ληστείες, κλοπές, κλοπές μοτοσικλετών, υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή τους έχει βρεθεί βαρύς οπλισμός. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας σχεδίαζαν από καιρό την επιχείρηση αφού παρακολουθούσαν τη δράση της συμμορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι στον επιχειρησιακό ρόλο της σπείρας, εμφανίζεται να έχει ενεργό ρόλο ο 32χρονος γιος γνωστού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν». Συνεργός του στις ληστείες φέρεται να είναι ένας νεαρός, συνομήλικός του, που εργαζόταν ως διανομέας.

Στη σπείρα, η οποία σύμφωνα πάντα με την αστυνομία φέρεται να ευθύνεται για μεγάλο αριθμό ληστειών και κλοπών, υπάρχει και μια κοπέλα. Το κορίτσι, από τις καταγραφές των αστυνομικών, φέρεται να εμπλέκεται σε αδικήματα που σχετίζονται με ναρκωτικές ουσίες.
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται έως και αυτή την ώρα προκειμένου να βρεθούν τα κρησφύγετα, τα κλοπιμαία, οι «καβάτζες» για τις κλεμμένες μοτοσικλέτες και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην περαιτέρω διερεύνηση της σοβαρής υπόθεσης.

Σε ερώτηση πάντως της ATHENS VOICE σε αξιωματικό του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για το εάν έχουν προκύψει διασυνδέσεις των συλληφθέντων με τρομοκρατικές ομάδες ή αντιεξουσιαστές, τονίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από τα έως τώρα ευρήματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ