Ελλαδα

Κλειστά τα απογευματινά και τα εσπερινά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας

Ανακοίνωση από την Περιφέρεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρεις μαθητές κάτω από μία ομπρέλα
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Κακοκαιρία - Κλειστά σχολεία στην Αττική: Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής ενόψει επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Πέμπτη (26.1) λόγω της κακοκαιρίας τα απογευματινά και τα εσπερινά σχολεία στην Αττική, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

O κ. Πατούλης απηύθυνε έκκληση να μην μετακινηθούν όσοι δεν είναι απαραίτητο να το πράξουν. Επιπλέον, ανέφερε ότι προβλήματα που εντοπίστηκαν έχουν ήδη αντιμετωπιστεί από τα συνεργεία της Περιφέρειας. 

Η ανακοίνωση για τα κλειστά σχολεία στην Αττική

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για προληπτικούς λόγους, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Υπ. Πολιτικής Προστασίας και σε κάθε περίπτωση αν πρέπει υποχρεωτικά να μετακινηθούν, κατά την έξαρση των καιρικών φαινομένων να φροντίσουν να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι την εκτόνωση των φαινομένων.

«Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε για να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια τόσο των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού όσο και αυτών που μετακινούνται από και προς τα σχολεία για να μεταφέρουν τα παιδιά. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια τους», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq21tz09tech)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ