Ελλαδα

«Φόβοι για βεντέτα» μετά τις συλλήψεις για την επίθεση σε μαθητές στη Νέα Ιωνία

Αναζητούνται ακόμη έξι άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σφιγμένη γροθιά
© Pixabay / ToNic-Pics

Επίθεση σε μαθητές στη Νέα Ιωνία: Τρεις συλλήψεις και φόβοι για βεντέτα

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται στη Νέα Ιωνία μετά τις συλλήψεις τριών ατόμων για την επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 

Οι συλληφθέντες είναι ένας 17χρονος και ακόμη δύο νεαροί, ηλικίας 18 ετών. Ως δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί ένας 20χρονος και αναζητούνται ακόμη έξι. Όλοι τους κατηγορούνται για σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκων, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται και για ψευδή κατάθεση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq0z5jm516lt)

Πώς έγινε η επίθεση σε μαθητές Γυμνασίου στη Νέα Ιωνία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ανήλικοι δράστες που φορούσαν μάσκες full face, είχαν στόχο συγκεκριμένο μαθητή, τον οποίο έψαχναν. Ένας από τους μαθητές της τρίτης γυμνασίου τραυματίστηκε από γροθιές στο σαγόνι και το κεφάλι. Παράλληλα, τέσσερις από τους φερόμενους δράστες, προσέγγισαν άλλον μαθητή της δευτέρας λυκείου και τον ρώτησαν αν ήξερε τον ανήλικο που αναζητούσαν. Όταν εκείνος έγνεψε καταφατικά, τότε τον χτύπησαν με κουτουλιά στο κεφάλι και με γροθιά στο δεξί του μάτι. Στην προσπάθεια του να προστατευτεί, βγήκε στον δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Η συμπλοκή που καταγράφηκε τη Δευτέρα (23.1) φέρεται να είναι συνέχεια περιστατικού που σημειώθηκε την Παρασκευή, μέσα στην αίθουσα εκδηλώσεων του λυκείου με τον ξυλοδαρμό 17χρονου. Στην κατάθεση του φέρεται να έδωσε το μικρό όνομα του 20χρονου, αλλά και το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησε με αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο να ταυτοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί μέσα από μαρτυρίες εντόπισαν την πινακίδα του οχήματος που χρησιμοποίησαν κατά τη διαφυγή τους, το οποίο ήταν του πατριού του 17χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq0j8fri81vl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ