Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις

Οι δρόμοι με δυσκολίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση τώρα: Οι μποτιλιαρισμένοι δρόμοι και οι καθυστερήσεις το πρωί της Τρίτης 24 Ιανουαρίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο.

Καθυστερήσεις στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών και της Λεωφόρου Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο στο ρεύμα προς Πειραιά και στο ύψος της Μαρίνας Φλοίσβου στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως/Ηλιουπόλεως στο ύψος της Δάφνης και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Δυσκολίες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από Πεδίον του Άρεως προς Ιπποκράτους.
Δυσκολίες και στη Γεωργίου Παπανδρέου στου Ζωγράφου λόγω σύγκρουσης.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα. Δύσκολη η Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Κηφισίας από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του κτήματος Συγγρού και της Πανόρμου.

Προβλήματα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δύσκολη η Λ.Γαλατσίου προς την Λ.Βεΐκου και η Λ.Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου. Ομοίως και η Καποδιστρίου από την Καλογρέζα μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας).