Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Αύριο η νεκροτομή στην 54χρονη - Στον εισαγγελέα Πειραιά ο κατηγορούμενος

Την Παρασκευή η απολογία του 50χρονου

Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Η προθεσμία στον 50χρονο, τα προβλήματα αλκοολισμού και ο τελευταίος καβγάς με την 54χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (27.3) ζήτησε και έλαβε ο 50χρονος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια.

Ο 50χρονος κατηγορείται πως έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 54χρονη γυναίκα του Τ. Κ.. Η νεκροτομή στη σορό της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (24.1) στο νεκροτομείο Αθηνών από τον ιατροδικαστή Γιώργο ΝτιΛέρνια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως στο σπίτι, ο τσακωμός του ζευγαριού τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν και ο τελευταίος. Ο γυναικοκτόνος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμό, όσο και επιληψίας. Ο κατηγορούμενος αποδίδει τη δολοφονία στο αλκοόλ και τα προβλήματα του, αναφέροντας ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σήμερα κατά τη μεταγωγή του στην εισαγγελία Πειραιά, δεν ανέφερε το παραμικρό και ο συνήγορος του θα προετοιμάσει την απολογία. 

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Η ομολογία του 50χρονου για το έγκλημα

Με μία κυνική δήλωση, ο γυναικοκτόνος της Νίκαιας παραδέχθηκε πως δολοφόνησε τη γυναίκα του. Ο καθ' ομολογίαν δράστης, πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την ανάκρισή του: «Έπινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με τη γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα».

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, 13 ετών σήμερα, που ζει στο σπίτι συγγενικού της προσώπου.