Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας, Γαλατσίου, Αττική οδό και Κατεχάκη

Πού εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουρές οχημάτων σε δρόμο της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Χαϊδαρίου και την έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού έως τον Σκαραμαγκά.

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Λεωφόρο Αμφιθέας και κατόπιν στο ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Κηφισού.

Πολύ αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης από και προς τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό και στην Εθνικής Αντιστάσεως προς Ηλιουπόλεως στο ύψος της Δάφνης.

Έντονο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη μέχρι την Καισαριανή.

Δυσκολίες σε Φιλολάου, Υμηττού και Αρδηττού.

Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό έως το Σύνταγμα.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο από την Πανόρμου μέχρι την Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο από το κτήμα Συγγρού μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου και κατόπιν από τον Φάρο μέχρι την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και από τη Λ.Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου.
Επίσης, από τη Λ.Βεΐκου προς την Καποδιστρίου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής και από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν και από το Νομισματοκοπείο μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Φυλής μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Κηφισίας, Γαλατσίου, Αττική οδό και Κατεχάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ