Ελλαδα

Άντρας απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα την σκοτώσει και της έκλεψε 1.700 ευρώ

Τα χρήματα προέρχονταν από το επίδομα γέννησης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα την σκοτώσει και της έκλεψε 1.700 ευρώ από το επίδομα γέννησης - Καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών, με τριετή αναστολή

Aντρας που απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα την σκοτώσει και της έκλεψε 1.700 ευρώ, καταδικάστηκε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών, με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο και όσα κατέθεσε η νεαρή μεσίτρια στο δικαστήριο, όλα έγιναν τον Ιούλιο του 2020. Τότε, ο σύντροφός της, με τον οποίο είχαν χωρίσει λίγο καιρό νωρίτερα την επισκέφθηκε, της επιτέθηκε φραστικά και την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν δεν του έδινε 1.700 ευρώ.

Σύμφωνα με το θύμα, ο πρώην σύντροφός της γνώριζε πως είχε λάβει το επίδομα γέννησης, ύψους 2.000 ευρώ και είχε στόχο να τα κλέψει.

«Είχαμε μία σύντομη σχέση και αποκτήσαμε ένα παιδί μαζί. Εκείνη την ημέρα με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου. Από τότε δεν με έχει ξανά ενοχλήσει. Δεν έχουμε πλέον επαφές, αλλά συνεχίζω μέχρι σήμερα να τον φοβάμαι», κατέθεσε η γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και καταδικάστηκε εν ερήμην για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση και κλοπή.