Ελλαδα

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα - Βίντεο ντοκουμέντο

Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο του ατυχήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λεωφόρος Συγγρού: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολώνα - Βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην λεωφόρο Συγγρού, όταν Ι.Χ. έπεσε πάνω σε κολώνα, στο ύψος της εξόδου για Αμφιθέας στο ρεύμα προς Γλυφάδα. 

Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την τροχαία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε στην κολώνα υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. 

Στη σύγκρουση δεν ενεπλάκη δεύτερο όχημα.

Το χρονικό του σοβαρού τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 6:30 τα ξημερώματα, την ώρα που στη Συγγρού κινούνταν αρκετά ακόμη οχήματα. Όπως φαίνεται και στα πλάνα της εκπομπής «MEGA Ενημέρωση», ένα μαύρο όχημα κινείται στην άνοδο της Συγγρού, κοντά στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας, και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός χάνει τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο, δίχως να εμπλέκεται άλλο όχημα, παίρνει μια μικρή κλίση προς τα δεξιά και τελικά προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού, με δεκάδες τμήματα του ΙΧ να εκτοξεύονται στο οδόστρωμα.

Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν άμεσα για να βοηθήσουν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, ο οδηγός είχε περάσει στη θέση του συνοδηγού. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.