- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Πάτρα: Σε 36χρονο με μηχανική υποστήριξη η καρδιά του 22χρονου ποδοσφαιριστή
Το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό και οι κερατοειδείς χιτώνες στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών
Θάνατος 22χρονου ποδοσφαιριστή στην Πάτρα - Σε 36χρονο με μηχανική υποστήριξη η καρδιά του - Το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό και οι κερατοειδείς χιτώνες στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών
Σε 36χρονο με μηχανική υποστήριξη θα δοθεί η καρδιά του 22χρονου ποδοσφαιριστή από την Πάτρα. Την ίδια ώρα το ήπαρ θα χορηγηθεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, οι νεφροί στο Λαϊκό και οι κερατοειδείς χιτώνες στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών.
Ο Δημήτρης Σκόνδρας, ο οποίος κατέληξε στο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, θα δώσει δώρο ζωής στον 36χρονο λήπτη.
Η μεταμόσχευση της καρδιάς του 22χρονου Δημήτρη στον 36χρονο λήπτη θα γίνει στο Ωνάσειο μετά την αφαίρεσή της μετά από ειδική χειρουργική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης (11/1).
Να θυμίσουμε πως ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του που διατηρεί στην Πάτρα και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία.
Εκεί, διασωληνώθηκε και δυστυχώς δεν τα κατάφερε με τους γονείς του να αποφασίζουν να προχωρήσουν σε δωρέα οργάνων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.