Ελλαδα

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός στη Φθιώτιδα - Ανήκει σε 73χρονο

Αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός - Ανήκει σε 73χρονο
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στην Αρκίτσα - Ανήκει σε 73χρονο

Ταυτοποιήθηκε η απανθρακωμένη σορός που είχε βρεθεί το Σάββατο, 7/1, στην Αρκίτσα Φθιώτιδας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του lamiareport.gr, η σορός φέρεται να ανήκει σε 73χρονο συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη.

Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και DNA για την οριστική ταυτοποίηση.

Φθιώτιδα: Δεν ήθελε να τον αναζητήσει κανείς

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα, με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς.

Δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο που βρέθηκε η σορός, και να έκανε κακό στον εαυτό του. Αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, για τα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού.

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε ένας περαστικός αγρότης μέσα σε ελαιοπερίβολο της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής, καθώς η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρεται να την είχαν κατασπαράξει άγρια ζώα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ