Ελλαδα

Η Πάολα κάπνισε επί σκηνής σε νυχτερινό κέντρο - Πλεύρης: «Θα εφαρμοστεί ο νόμος»

Η απάντηση του υπουργού Υγείας για την κίνηση της τραγουδίστριας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Πάολα: Το τσιγάρο στην πίστα νυχτερινού κέντρου και η απάντηση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη

Βίντεο καταγράφει την Πάολα να καπνίζει τσιγάρο ενώ τραγουδά σε νυχτερινό κέντρο. Το περιστατικό φέρεται να καταγράφηκε το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 και η δημοσίευσή του στα social media οδήγησε στην παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος προανήγγειλε την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και άρα την επιβολή προστίμου

Συγκεκριμένα, στο βίντεο η τραγουδίστρια διακρίνεται να βρίσκεται στην πίστα, να κρατά στο χέρι της ένα αναμμένο τσιγάρο και να ερμηνεύει το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό», ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται να καπνίζει.

Σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους για το περιστατικό με την Πάολα κατά τη σημερινή συνέντευξή του στο OPEN, o υπουργός Υγείας τόνισε ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος».

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επέβαλε πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, μετά τη φωτογραφία που έδειχνε τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, να καπνίζει απολαμβάνοντάς την από τα πρώτα τραπέζια. 

Δείτε την απάντηση του Θάνου Πλεύρη μετά το 17:45 του βίντεο: