- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σεισμός στη Λέσβο - Το επίκεντρο της δόνησης - Συνεχείς μετασεισμοί
Νέος σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 8:39 το πρωί του Σαββάτου στη Λέσβο.
Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, εκτιμάται στα 3 χλμ. δυτικά - βορειοδυτικά του Μανταμάδου. Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 17,3 χλμ.
Το Ευρωμεσογειακό εκτίμησε τον σεισμό στα 4,9 Ρίχτερ, με επίκεντρο στα 14 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αγίας Παρασκευής Λέσβου και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι έντονα αισθητός σε όλη τη Λέσβο έγινε ο σεισμός μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 03:52 τα ξημερώματα. Το επίκεντρο του σεισμού σύμφωνα με το Γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών ήταν τέσσερα χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά του Μανταμάδου, στην περιοχή του Λεπετύμνου και είχε εστιακό βάθος στα 17,5 χιλιόμετρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευσής τρόλεϊ;
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.