Ελλαδα

Ανήλικος μαχαίρωσε 14χρονο στο κέντρο των Ιωαννίνων

Τι εξετάζει η αστυνομία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανήλικος μαχαίρωσε 14χρονο στο κέντρο των Ιωαννίνων

Ιωάννινα: Συμπλοκή ανηλίκων στο κέντρο της πόλης - Μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται 14χρονος

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 14χρονος μαθητής που μαχαιρώθηκε από έναν 16χρονο στο κέντρο της πόλης νωρίς το βράδυ της Τρίτης.

Ο κεντρικός δρόμος των Ιωαννίνων, η οδός Πυρσινέλλα, γέμισε αίματα μετά τη συμπλοκή αρκετών νεαρών ατόμων, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΠΑΣ Γιάννενα και ΑΕΚ.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί δεν μπορούν να πουν με σιγουριά εαν πρόκειται για ομαδικές διαφορές ή εάν η συμπλοκή έγινε για προσωπικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος.

Οι αστυνομικοί εκτός από τον 16χρονο δράστη συνέλαβαν και έναν 19χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

ioannina1

Ο 16χρονος δράστης, όπως επίσης και η μητέρα του η οποία συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του Εισαγγελέα και η υπόθεση εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια της συμπλοκής.

Ο 14χρονος θα παραμείνει και σήμερα στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους και πιθανόν κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, να προσπαθήσουν –εαν φυσικά είναι σε θέση να μιλήσει ο τραυματίας– να του πάρουν κατάθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ