Ελλαδα

Δώρα Τσαμπάζη: H ανάρτηση για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Τι είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δώρα Τσαμπάζη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε φωτογραφία του γάμου τους
© Instagram / doratsampazi

Δώρα Τσαμπάζη: H ανάρτηση για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Συγκινεί η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για την πρώτη Πρωτοχρονιά χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε.

Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;

Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας.

Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους».

H Δώρα Τσαμπάζη, δύο μήνες μετά τον θάνατό του, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την αξιοπρέπεια με την οποία πάλεψε το καρκίνωμα NUT ο αργυρός έλληνας Ολυμπιονίκης. «Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να δημοσιεύσω την ανάρτηση που είχε γράψει παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί. Μου είχε πει αν φύγει να τη δημοσιεύσω… Το τεράστιο κύμα αγάπης που δεχθήκαμε ήταν που ανακούφισε την ψυχή μας», είπε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαϊδη στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Η σύζυγος του Αλέξανδρου  Νικολαϊδη αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιονίκη να δώσει τα μετάλλιά του, αλλά και στην τρυφερή εξομολόγηση που είχε κάνει στη σύζυγό του λίγο πριν φύγει από τη ζωή. «Μετά τον Αύγουστο του 2022. Την επιθυμία να δώσει τα μετάλλια την είχε εκφράσει πολύ νωρίτερα, έλεγε ότι αν γίνει καλά θέλει να τα δώσει. Μετά, όταν άρχισε να προχωρά η ασθένεια έλεγε ότι αν δεν γίνει καλά θέλει να τα δώσει. Τον Σεπτέμβριο ολοκλήρωσε την επιστολή του… Το χαμόγελό του δεν το έχασε, έκανε πλάκα μέχρι το τέλος, έπαιζε με τα παιδιά όσο μπορούσε… Ήταν όμως συνειδητοποιημένος, ήξερε ότι δε θα τα καταφέρει, μας το έλεγε».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ