Ελλαδα

Νεαρή από την Κρήτη κατήγγειλε πως ο πατέρας της την βίαζε και την εξέδιδε

Κατονόμασε τρεις ακόμα άνδρες που είχαν ερωτικές συνευρέσεις μαζί της όσο ήταν ανήλικη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
biasmos
Σύλληψη για βιασμό 24χρονης / © Pixabay

Κρήτη: Μαρτύριο για νεαρή, η οποία κατήγγειλε ότι τη βίαζε και την εξέδιδε ο πατέρας της

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η καταγγελία μίας νεαρής από την Κρήτη, η οποία κατήγγειλε πως ο πατέρας της την βίαζε και την εξέδιδε όσο ήταν ακόμα ανήλικη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 20χρονη φέρεται πως κατονόμασε έναν επιχειρηματία, έναν έμπορο και ένα στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας ότι την βίασαν έναντι αμοιβής όταν ήταν ανήλικη.

Ως προς τον πατέρα της, η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό ενώ για τους άλλους εμπλεκόμενους που κατονόμασε στην συμπληρωματική της κατάθεση, η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη. Ρεπορτάζ του Cretalive αναφέρουν ότι κάποια εξ αυτών έχουν λάβει κλήση να εμφανιστούν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις για τα όσα αποδίδονται.

Η κοπέλα φαίνεται πως πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον πατέρα της, ο οποίος τη βίαζε, την χτυπούσε και γενικότερα συμπεριφερόταν με βία τόσο στη μητέρα της όσο και στον αδερφό της. Άξιο αναφοράς είναι το «βασανιστήριο» στο οποίο τους υπέβαλλε, καθώς, όπως αναφέρει η ίδια, όταν πεινούσε η ίδια και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο πατέρας τους πήγαινε σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να βλέπουν και να μυρίζουν τα φαγητά και μετά τους άφηνε νηστικούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ