Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές στην Αττική Οδό
(φωτογραφία αρχείου) © LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί από την Τροχαία - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας από την Τροχαία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτή την ώρα καλλιτεχνικά σωματεία προς το Σύνταγμα. Κύριο αίτημά τους η ανάκληση του ΠΔ 85/22 που όπως δηλώνουν υποτιμά τις καλλιτεχνικές σπουδές, εξισώνοντας τα διπλώματα με απολυτήρια Λυκείου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου και παρατηρείται μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Πατησίων από Λεωφόρο Αλεξάνδρας προς Ομόνοια, στη Σταδίου, την Δεληγιώργη προς Πειραιώς, την Πειραιώς προς Ομόνοια, τη Μάρνης, τη Λ. Αμαλίας την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Επίσης, μποτιλιαρισμένη είναι η κάθοδος της Λ. Κηφισίας από Νέα Ερυθραία έως το Ζηρίνειο και η Θηβών στο ύψος της Ανθούπολης, η Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Νίκαιας, η κάθοδος της Βουλιαγμένης στο ύψος του Αλίμου και η Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου.

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή έως τη Λαχαναγορά του Ρέντη.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

κινηση1310

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ