Ελλαδα

Σε σοβαρή κατάσταση ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε

Επείγουσα έκκληση για αίμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο
© EUROKINISI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Ακρωτηριασμός υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Σαρωνικού - Έκκληση για αίμα - Πώς έγινε το τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 52χρονος υπάλληλος καθαριότητας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο εν ώρα εργασίας στη Λεωφόρο Σουνίου. Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα του πόδι, ενώ ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, απευθύνει έκκληση για αίμα. 

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0-)ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα (0-) αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης», γράφει ο δήμαρχος Σαρωνικού στη σελίδα του στο Facebook.

SOS - SOS ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για προσφορά αίματος Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε...

Posted by Petros Filippou on Monday, December 26, 2022

Πώς το αυτοκίνητο παρέσυρε τον 52χρονο υπάλληλο καθαριότητας

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου, στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού. Όλα συνέβησαν ενώ το απορριμματοφόρο ήταν σταματημένο, με τον φάρο και τα αλάρμ αναμμένα και οι υπάλληλοι καθαριότητας άδειαζουν τους κάδους. 

Αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός κάτοικος Κερατέας έπεσε με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο και παρέσυρε τον υπάλληλο καθαριότητας τη στιγμή που προσπαθούσε να τοποθετήσει τον μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου. 

Ο 52χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο τροχαίο και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο το ένα του πόδι στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η κατάστασή του δημοτικού υπαλλήλου κρίνεται ως σοβαρή. Παρότι σταμάτησαν την αιμορραγία, οι γιατροί έχουν να αντιμετωπίσουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανά του, και κάθε ώρα που περνά θεωρείται κρίσιμη.

Σύμφωνα με συναδέλφους του, ο 52χρονος κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά, καθώς σπουδάζει δύο παιδιά. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς τη δουλειά του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ