Ελλαδα

Διασωληνώμενος σε νοσοκομείο της Κρήτης 24χρονος που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου

Ποιο σενάριο εξετάζουν οι αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο
Πέραμα: Προς ακρωτηριασμό και το άλλο πόδι του νεαρού που τραυματίστηκε σε τροχαίο (φωτογραφία αρχείου) © Stringer / SOOC

Κρήτη: Ο εντοπισμός 24χρονου στην άκρη του δρόμου και η διασωλήνωσή του σε νοσοκομείο - Η κατάσταση της υγείας του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 24χρονος άνδρας στην Κρήτη. Ο νεαρός εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση στην άκρη του δρόμου τα ξημερώματα της Δευτέρας (26.12) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, o 24χρονος εντοπίστηκε ξαπλωμένος στον δρόμο, δίπλα στη μηχανή του, περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως πιθανώς δεν πρόκειται για τροχαίο, καθώς τόσο ο 24χρονος όσο και το όχημα του, δεν φέρουν σημάδια ή γρατζουνιές.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο 24χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, και στην προσπάθεια του να ανέβει στη μηχανή, έπεσε στο οδόστρωμα. Ο άνδρα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Βενιζέλειο για αξονική τομογραφία, και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, η μηχανή του νεαρού ήταν όρθια ενώ εκείνος βρισκόταν δίπλα της αλλά σε άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, περαστικός που τον εντόπισε, ενημέρωσε τις αρχές ενώ το ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε διασωληνωμένο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του 24χρονου παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ