- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Πρώην αρχιμανδρίτης ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες πρώην συντρόφου του
Κατηγορείται για revenge porn
Αλεξανδρούπολη: Πρώην αρχιμανδρίτης ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες πρώην συντρόφου του
Ένας 45χρονος πρώην αρχιμανδρίτης συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου) για διακίνηση πορνογραφικού υλικού.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το e-evros, ο δράστης απέκτησε παράνομα πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης μιας πρώην συντρόφου του και ανέβασε δύο γυμνές φωτογραφίες της σε ομάδα ατόμων του εργασιακού περιβάλλοντός της, όπου φαινόταν ως αποστολέας η ίδια.
Τις εν λόγω φωτογραφίες τις είχε αποθηκευμένες ο ίδιος στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου και είχαν τραβηχτεί πριν από χρόνια, την περίοδο που ήταν ζευγάρι.
Όταν η πρώην συντροφός του αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής στην οποία διαμένει και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη και ο πρώην ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα ο εισαγγελέας διέταξε να διενεργηθεί ανάκριση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.