- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραμονή Χριστουγέννων με αίθριο καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Χάρτες θερμοκρασίας και ανέμων
Αίθριος γενικά ο καιρός αύριο, παραμονή Χριστουγέννων - Παροδικές νεφώσεις, πιθανές τοπικές βροχοπτώσεις στα βορειοανατολικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
Αύριο, Παραμονή Χριστουγέννων, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικά ασθενείς βροχοπτώσεις μετά τις απογευματινές ώρες σε τμήματα της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 12 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 14, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14-15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 13 βαθμούς, στην Κρήτη από 1 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 5 έως 15, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί παγετός τοπικά στα δυτικά και βόρεια του νόμου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες είναι πιθανό η ορατότητα να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι ισχύει για πτήσεις προς το Τελ Αβίβ
Ποιες περιοχές θα αφορούν
Δείτε τον χάρτη με τα κόκκινα σημεία
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρακτική που διχάζει
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Ο αθλητισμός, οι σπουδές στο Παρίσι και η λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο
Τα δυσάρεστα γεγονότα που συνδέθηκαν με την Παρασκευή και ο φόβος για τον αριθμό 13
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.