Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος και ο «Μιχάλης»

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 57χρονος «Μιχάλης» μετά την απολογία του

Τον δρόμο της φυλακής πήρε μετά την απολογία του στην Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, ο 57χρονος «Μιχάλης» που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες μετά από ένταλμα για βαριές κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Κατά την απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που τον βαραίνουν και να υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με μαστροπεία σε βάρος του παιδιού το οποίο, όπως ακόμη φέρεται να είπε, δεν είχε δει ποτέ.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε συνομιλήσει ποτέ ούτε με τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, Ηλία Μίχο, ο οποίος επίσης έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Ωστόσο, με τα επιχειρήματα που προέβαλλε δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Σημειώνεται ότι η 12χρονη τον έχει αναφέρει σε καταθέσεις της.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός ήταν ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος, που το πραγματικό του όνομα δεν είναι Μιχάλης, αλλά με αυτό εμφανιζόταν στο διαδίκτυο και στις επαφές του με υποψήφιους πελάτες, κατηγορείται για μαστροπεία σε ανήλικο και άλλα αδικήματα. Τους πελάτες «αλίευε» μέσω αγγελιών σε ιστοσελίδες που διαφήμιζαν οίκους ανοχής και γενικότερα ερωτικές υπηρεσίες.

Αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν στις αγγελίες η 12χρονη εμφανιζόταν με την κανονική της ηλικία ή ως ενήλικη, καθώς έτσι αλλάζει το κατηγορητήριο και για τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί της.

Οι μέχρι τώρα έρευνες των Aρχών έχουν δείξει ότι ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που σε συνεννόηση με τον Ηλία Μίχο, συνόδευε τη 12χρονη μέχρι τα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με άνδρες σε ξενοδοχεία. Τον «Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ πρόκειται για το όνομα που έχουν αναφέρει οι άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων.

Ο «Μιχάλης» εμφανίζεται να ζητά από την ανήλικη να υπακούει μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο.