Ελλαδα

Πώς έγινε το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην Κρήτη - «Ήταν σαν έκρηξη βόμβας»

Οι πρώτες πληροφορίες για τη μοιραία σύγκρουση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη Μεσαρά της Κρήτης
© cretalive.gr

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Κρήτη: Η ταυτότητα των θυμάτων και οι δηλώσεις μάρτυρα για τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Με έκρηξη βόμβας παρομοιάζουν μάρτυρες τον θόρυβο από το τροχαίο δυστύχημα που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.12) στη Μεσαρά της Κρήτης. Δύο άνθρωποι, οι οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν, έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο ακόμη βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.  

Θύματα του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης είναι δύο άνδρες ηλικίας 44 και 80 ετών. Πρόκειται για τον 44χρονο Γιώργο Μαρινάκη από το Σπήλι Ρεθύμνου και τον 80χρονο Νικόλα Μαθιουδάκη με καταγωγή από τον Πλάτανο Αμαρίου. Οι δύο γυναίκες, που επέβαιναν ως συνοδηγοί στα δύο οχήματα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η 33χρονη σύζυγος του 44χρονου και η 76χρονη σύζυγος του 80χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα και θα κριθεί αν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση ανάλογα με την πορεία της υγείας τους.

Τροχαίο με δύο νεκρούς στην Κρήτη: Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος

Ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος δήλωσε στη σελίδα του Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο «σαν έκρηξη βόμβας» που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο όπου πιο κάτω αντίκρισε τις φρικτές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα.

Αυτόπτης μάρτυς του θανατηφόρου τροχαίου: Σαν να έγινε έκρηξη βόμβας! Δύο άνδρες νεκροί και δύο τραυματισμένες γυναίκες...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, December 17, 2022

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ: Σοβαρό τροχαίο με 2 νεκρούς στον Κόκκινο Πύργο! Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με σφοδρή μετωπική...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, December 17, 2022

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Κρήτη - Μετωπική η σύγκρουση των οχημάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η σύγκρουση των οχημάτων ήταν μετωπική για το ΙΧ και το αγροτικό αυτοκίνητο. Κατά την πρώτη εικόνα από τις αστυνομικές αρχές, ο 44χρονος επιχείρησε να κάνει προσπέραση, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος. 

Κρήτη: 55 νεκροί το 2022 σε τροχαία δυστυχήματα

Στους 55 ανέρχονται τα θύματα των τροχαίων στους δρόμους της Κρήτης από την αρχή του 2022. Τα τελευταία θύματα είναι δύο άνδρες ηλικίας 44 και 80 ετών οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο τρίτο χιλιόμετρο Τυμπακίου - Αγίας Γαλήνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ