Ελλαδα

Μαθητές στον Βόλο καταγγέλλεται ότι απειλήθηκαν με καραμπίνα από πατέρα συμμαθητή τους

Πώς φέρεται να έγινε το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© Menelaos Myrillas / SOOC

Βόλος: Καταγγελία από γονείς για απειλές κατά των παιδιών τους από πατέρα συμμαθητή τους - Η καραμπίνα και οι έρευνες για το όπλο

Πατέρας μαθητή Γυμνασίου φέρεται να απείλησε με καραμπίνα τους συμμαθητές του παιδιού του την περασμένη Πέμπτη (15.12) ενώ επέστρεφαν από το σχολείο του στην περιοχή του Αλμυρού στον Βόλο

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonotanews.gr, τα παιδιά επέστρεφαν από το σχολείο όταν οι γονείς του συμμαθητή τους τα περίμεναν στον δρόμο έξω από το σπίτι τους και τα απείλησαν. «Βγήκε η μαμά και έβριζε μέσα στη μέση του δρόμου. Τα δικά μου άρχισαν να τρέχουν, βγήκε και ο άντρας της με το όπλο. Οι συμμαθητές των παιδιών είδαν το όπλο και ο άλλος μου ο γιος ο μικρός το είδε, ο μεγάλος δεν το είδε. Άκουσε μόνο που φώναζε η μητέρα του παιδιού "φέρε μου την καραμπίνα να τον σκοτώσω τον …" και κατευθείαν μόλις ήρθαν στο σπίτι πήγαμε στο τμήμα μετά», είπε η μητέρα των παιδιών στην τηλεόραση του Alpha.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα παιδιά υποστήριξαν ότι τρόμαξαν και άρχισαν να τρέχουν προς τα σπίτια τους, όπου είπαν στους γονείς τους όσα συνέβησαν και στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp4aanjwuirl)

Βόλος: «Δεν είχα καραμπίνα», λέει ο πατέρας του μαθητή

Μετά την καταγγελία, οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής, ενώ ο πατέρας κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι τους δεν εντοπίστηκε όπλο. 

Ο πατέρας αρνείται όσα καταγγέλλονται και υποστηρίζει πως δεν έχει καραμπίνα. «Μα πού να έχω καραμπίνα. Εδώ ήρθαν, έκαναν έλεγχο, εισαγγελέας, αυτά, τα πάντα, δεν βρήκαν τίποτα. Αφού δεν υπάρχει όπλο. Εγώ δεν βγήκα καν, δεν εμφανίστηκα πουθενά. Η γυναίκα μου κάπου είχε πάει έξω μετά από το μπαλκόνι και περνούσαν στον δρόμο κάτι παιδιά. Εγώ δεν ήμουν εκεί», δήλωσε ο πατέρας για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. 

Την ίδια ώρα, η μητέρα των παιδιών που απειλήθηκαν υποστηρίζει πως ενδεχομένως οι γονείς να έκρυψαν το όπλο. «Δεν βρέθηκε όπλο. Πιθανότατα έχει κρυφτεί το όπλο. Είναι οι παππούδες από δίπλα έχουν στο χωριό άλλα σπίτια. Πιθανότατα πρόλαβαν και το έκρυψαν». 

Το ζευγάρι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ και το σχολείο με τη σειρά του καλείται να εξετάσει αν συνέβη κάποιο περιστατικό μεταξύ των μαθητών. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ