Ελλαδα

Ζάκυνθος: Σοβαρό τροχαίο με ανήλικο οδηγό - Στη ΜΕΘ 14χρονος επιβάτης

Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο Παίδων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σοβαρά τραυματισμένος 14χρονος έπειτα από τροχαίο: 15χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα ο νεαρός.
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ο ανήλικος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στη Ζάκυνθο © Eurokinissi / Τατιάνα Μπόλαρη

Σοβαρά τραυματισμένος 14χρονος έπειτα από τροχαίο: 15χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα ο νεαρός.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16/12) στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα ένα 14χρονο αγόρι να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται πλέον σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, ο οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι ένας 14χρονος επιβαίνοντας.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου όλοι οι γιατροί «έπεσαν» πάνω του, αλλά διαπιστώθηκε ότι ο 14χρονος έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, επομένως κρίθηκε η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας, κάτι που όντως συνέβη και μεταφέρθηκε στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ακόμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο έγινε στον δρόμο του Σαρακηνάδου και στο αυτοκίνητο βρίσκονταν δύο ανήλικοι, ένας 15 χρόνων (οδηγός) και ένας 14 χρόνων (επιβάτης). Το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χαντάκι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ