Ελλαδα

Δικηγόροι μαγειρεύουν στην Κοινωνική Κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος»

Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνιδρυτής της εταιρείας Rhetor

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δικηγορικής εταιρία Rhetor συμμετέχει στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Η δικηγορικής εταιρία Rhetor συμμετέχει στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Στην Αθήνα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον αριθμό 109 έχει στηθεί από το 2011 μια πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης, η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Εμπνευστής της ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ο οποίος μαζί με δεκάδες εθελοντές κάθε μέρα ετοιμάζει γεύματα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, «ανθρώπους της διπλανής πόρτας» όπως τονίζει και ο ίδιος. Όπως έχει πει «η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” ξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούσαν πια να αγοράσουν».

Σε αυτήν την ωραία παρέα των εθελοντών συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν, με τις δικές τους δυνάμεις.

Η δικηγορική εταιρία Rhetor συμμετέχει στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Tο μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου εκεί υπήρχε μια ομάδα δικηγόρων από το γραφείο Rhetor.

Νέοι δικηγόροι, χωρίς κοστούμια και γραβάτες, είχαν σηκώσει τα μανίκια και συμμετείχαν σε αυτή την καθημερινή γιορτή όπου ετοιμάζονται περισσότερα από 500 γεύματα.

Η δικηγορική εταιρία Rhetor συμμετέχει στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, συνιδρυτής της εταιρείας, η οποία έφερε είδη πρώτης ανάγκης (γάλα εβαπορέ, ρύζι, χαρτικά, πάνες κτλ) και μαζί με ανθρώπους διαφόρων ηλικιών έφτιαξαν το φαγητό εκείνης της ημέρας. 

Η δικηγορική εταιρία Rhetor συμμετέχει στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

«Η ομάδα μας σήμερα βοηθάει και εδώ στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Δίνουμε μια υπόσχεση να είμαστε στο πλευρό όσων δεν έχουν, όχι μόνο τις Άγιες Ημέρες των εορτών και όσο περισσότερο μπορούμε. Οι άνθρωποι της Rhetor τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, συνηγορούν για το καλό, βοηθώντας τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» λένε οι άνθρωποι της Rhetor για τη συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ