Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στα χέρια των Αρχών ο «Μιχάλης»

Διεξάγεται έρευνα στο σπίτι του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κολωνός - Υπόθεση 12χρονης: Στη σύλληψη του «Μιχάλη» από τον Πειραιά προχώρησαν οι Αρχές

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) στον Πειραιά ο «Μιχάλης» για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα στο σπίτι του.

Νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του. Πρόκειται για το 8ο ένταλμα που έχει εκδοθεί μετά τις καταθέσεις που έχει δώσει η ανήλικη για τον εφιάλτη που ζούσε επί μήνες.

Οι μέχρι τώρα έρευνες των αρχών έχουν δείξει ότι ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που σε συνεννόηση με τον Ηλία Μίχο, συνόδευε τη 12χρονη μέχρι τα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με άνδρες σε ξενοδοχεία. Τον «Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ πρόκειται για το όνομα που έχουν αναφέρει οι άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων. Ο «Μιχάλης» εμφανίζεται να ζητά από την ανήλικη να υπακούει μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός. Θεωρείται επίσης πρόσωπο που όπως και ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας από τον Κολωνό, που πίεζε το κορίτσι, όταν αυτό αρνιόταν να πάει στα επίμαχα ραντεβού που της κανόνιζαν.

Για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό έχουν προφυλακιστεί 10 πρόσωπα, ένα εκ των οποίων είναι και η μητέρα της.

«Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο», λέει η θεία της 12χρονης στον Κολωνό

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα, η θεία της και γυναίκα που έχει αναλάβει την επιμέλεια της μικρής, αναφέρθηκε στο μαρτύριο της ανιψιάς της, αλλά και στο πώς όλα αυτά που συνέβησαν, κατάφερε να τα ανακαλύψει από μια συγκυρία. Επίσης, έκανε γνωστό ότι το παιδί βλέπει εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο.

Η θεία της 12χρόνης στον Κολωνό ανέφερε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα φοβάται να βγει έξω και στο "Χαμόγελο" δύο μήνες αρνιότανε να βγει έξω. [...] Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, "δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά". Την είχα και το Πάσχα εδώ. Την είχα ένα μήνα, δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο βέβαια, επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή, λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο, σκεφτείτε ψυχολογικά δηλαδή, ήμουνα τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εγώ εφιάλτες και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρόνης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή να σταθεί όρθια, καθώς την έχει στο πλευρό της. «Δεν είναι και μόνο αυτό το παιδί είναι όλα τα παιδιά είναι και τα μωρά είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα όλα υποφέρουνε από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη δηλαδή τι φοβόσουνα να πάει που στην Αυστραλία θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της γιατί έχει τρέλα με τα παιδιά», είπε.